Kereviz yüklü kamyon devrildi: 3 yaralı

Bursa’nın Orhangazi İlçesi’nde, kereviz yüklü kamyonun devrilmesi sonucu 3 kişi yaralanırken, 10 ton kereviz yola saçıldı.

Kereviz yüklü kamyon devrildi: 3 yaralı

Kaza, dün  saat 23 sıralarında Orhangazi-Yalova karayolu, Soğucak köyü kavşağı yakınlarında meydana geldi. Oktay Pınar (33) yönetimindeki kereviz yüklü 10 TR 788 plakalı kamyon Bursa’dan Yalova yönüne giderken, Soğucak köyü kavşağı yakınlarında bilinmeyen nedenle kontrolden çıktı. Savrulan kamyon önce orta şeritteki bariyerlere çarptı ardından devrilerek sürüklendi. Kamyonda yüklü kereviz kasaları yolun diğer şeridine de savrularak burada seyir halinde olan bir otomobile zarar verdi. Kaza sonrasında kereviz kasaları yolun iki tarafına da savrulunca, Bursa-Yalova karayolu iki yönlü olarak trafiğe kapandı. 

SÜRÜCÜNÜN DURUMU CİDDİ

Kazada kamyon sürücüsü Oktay Pınar ile araçta bulunan Faruk Pınar (57) ve Haluk Pınar (53) yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Yalova Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan sürücü Oktay Pınar, durumu ciddi olduğu için ile Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesine sevk edildi.

Kaza nedeniyle yola saçılan sebzeler karayolları ekipleri tarafından saatler süren çalışma sonrasında temizlendi. Bu sırada yol iki yönlü olarak tek şeritten verilmeye başlasa da yolda her iki yönde de uzun araç kuyrukları oluştu. 

Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X