Kesik el cinayetiyle ilgili flaş gelişme

Dövülerek öldürüldükten sonra elleri bileklerinden baltayla kesilmiş halde cesedi bulunan 21 yaşındaki Nuran Dutlu cinayeti ile ilgili olarak 5 kişi daha gözaltına alındı.

Kesik el cinayetiyle ilgili flaş gelişme

Kandıra yolunun Çayırköy mevkiinde dövülerek öldürüldükten sonra elleri bileklerinden baltayla kesilmiş halde cesedi bulunan 21 yaşındaki Nuran Dutlu cinayeti ile ilgili olarak 5 kişi daha gözaltına alındı. Cesedin taşınmasında kullanıldığı anlaşılan ve atıldığı Hereke sahilinde bulunan bavul da inceleniyor.

İzmit Kandıra Yolu’nun Çayırköy yakınlarında, yola yakın boş alanda geçtiğimiz 22 Ocak günü bir bölümü naylona sarılı cesedi bulunan Nuran Dutlu  

cinayetiyle ilgili soruşturma genişletilerek devam ediyor. Üzerinde bulunan kredi kartı ile banka kartının kullanıldığı ve bir ayakkabı magazasından alışveriş yapıldığını belirleyen jandarma ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkarak Muhammed Yıldız’ı aramaya başladı. Muhammed Yıldız aranırken, yanında bulunan ve görüntülerden teşhis edilen Arif Ç. gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.

BURSA’DA 5 GÖZALTI

Öldürülen Nuran Dutlu’nun telefon dökümlerinden yola çıkan jandarma ekipleri, olayla bağlantılı oldukları düşünülen Vedat A., Mehmet K., Murat A., Mustafa B. ve Serkan A.’yı Bursa’da operasyonla gözaltına aldı. Gözaltına alınanların cesedin taşınmasında kullanılan Bursa plakalı kiralık aracın kiralanmasıyla bağlantıları olduğu belirtildi. Şüpheliler ifadelerinin ardından Kocaeli Adliyesi’ne sevkedildi.

BAVUL HEREKE’DE BULUNDU

Jandarma ekipleri, yaptıkları incelemelerde Nuran Dutlu’yu öldürdükten sonra bir bavula koyup İzmit Kandıra yolu arasına cesedi bırakan şüphelilerin bavulu daha sonra Hereke sahiline attıklarını tespit etti. Bu bavul da geçtiğimiz günlerde bulunarak incelenmek üzere Jandarma Komutanlığı’na götürüldü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X