‘Keşke yazmasaydım’ mesajına son!

ABD’li şirket String, telefon kullanıcılarının gönderdikten sonra pişman oldukları mesajların karşı taraf okumadan silinmesine olanak sağlayan ücretsiz bir uygulama geliştirdi.

‘Keşke yazmasaydım’ mesajına son!

ABD’de bulunan String adlı şirket tarafından geliştirilen uygulama, gönderilen mesaj, fotoğraf ya da videoların henüz alıcı tarafından görüntülenmeden silinebilmesine olanak sağlıyor. 

Gönderilen mesajların uygulamayı kullanan kullanıcıların telefonundan hemen ve kalıcı olarak silme imkanı sunan uygulama, alıcının mesajını indirerek görüntülemesini olanaksızlaştırıyor. 

Tüketicilerin kullanımına sunulan uygulama mesajın görülüp görülmediğini, okunup okunmadığını da gösteriyor.

Öte yandan iPhone kullanıcıları tarafından kullanılabilen uygulamanın Ocak ayı içerisinde yeni sürümünün teknoloji meraklılarının hizmetine sunulacağı kaydedildi.

String şirketinin sunduğu uygulamanın bir benzeri olan Ansa ise, kullanıcıların gönderdikleri mesajları gönderdikleri kişinin telefonundan silebilmelerini sağlıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X