Kestel Belediyesi’ne yeni kalite belgesi

2012 yılında ISO 9001: 2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi’ni alan Kestel Belediyesi, 2018 yılında belge geçerlilik süresinin tamamlanması nedeniyle ‘ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi’ belgesi için gerekli eğitimleri alarak çalışmalara başladı.

Kestel Belediyesi’ne yeni kalite belgesi

OSMAN GÜNEŞ

28-29 Haziran tarihlerinde denetçiler tarafından gerçekleştirilen belge yenileme denetimi sonunda, Kestel Belediyesi’nin kalite yönetim sisteminin doğru olarak kurulduğu, yapılan faaliyetlerin risklerinin tespit edildiği ve risklerin yönetildiği, şartların yerine getirildiği tespit edilerek ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi almaya hak kazandığı belirtildi.

Belediye çalışmalarının yeni kalite belgesiyle bir kez daha tescillendiğini söyleyen Belediye Başkanı Yener Acar, hedeflerinin belediye faaliyetlerinde sürekli iyileştirme yapılarak kurumsal kapasitenin geliştirilmesi, vatandaş ve çalışanların memnuniyetlerinin en üst seviyeye çıkarılması olduğunu ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X