Kestel protokolü muhtarları dinledi

Kestel’de düzenlenen toplantıda, ilçede hayata geçirilen ve gerçekleştirilmesi planlanan hizmetlerle mahallelerin sorunları ele alındı.

Kestel protokolü muhtarları dinledi

OSMAN GÜNEŞ

Toplantı, ilçe protokolünün katılımı ile Kestel Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda muhtarlar mahallelerindeki sorunları dile getirirken, sorunların çözümü için ilgili birimlere talimat verildi.

Kestel Kaymakamı İskender Yönden başkanlığındaki toplantıya Belediye Başkanı Yener Acar’ın yanısıra, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Toplum Sağlığı Müdürlüğü, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, Emniyet ve Jandarma yetkilileri muhtarlar katıldı. Kestel’de yapımı devam eden ve yapılacak olan projeler, düzenlenecek olan sosyal kültürel etkinlikler için yapılacaklarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Daireler arasındaki işbirliği ve koordinasyonun artarak devam etmesi ve vatandaş odaklı hizmet anlayışının benimsenmesi konusunda görüş birliğine varıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X