Kestel’de çiftçiye eğitim seferberliği

Kestel İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü çiftçilere yönelik başlattığı eğitim seferberliğine devam ederken, Serme Mahallesi’nde çiftçiye armut üretimi ile ilgili bilgiler verildi.

Kestel’de çiftçiye eğitim seferberliği

OSMAN GÜNEŞ

Kestel’in Kozluören, Seymen, Şevketiye, Alaçam mahallelerinin ardından Serme Mahallesi’nde armut üreticiliği ve zararlılarla ilgili bilgiler verildi. Bilgilendirme toplantısına Uludağ Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Nimet Sema Gençer, Kestel İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hayrettin İnal ve üreticiler katıldı. Çiftçiler armut üreticiliği, hastalık ve zararlıları ile ilgili sorularına yanıt buldular. 

Kestel İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hayrettin İnal, “Bir ay önce Kestel ilçemizde başlattığımız eğitim seferberliğimiz büyük bir ilgi ve katılım ile devam ediyor.

Her mahalleye gitmeden önce tarım ve hayvancılık alanında konusuna göre ilgili mahallede sorunları tespit edip çözüme kavuşturmaya çalıştırıyoruz. Söz konusu toplantılarımız her mahallemizde devam edecek olup, yıl sonunda eğitimlerimizi tamamlamayı planlamaktayız” dedi.

Gecenin sonunda İlçe Müdürü Hayrettin İnal, Uludağ Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Nimet Sema Gençer’e kurum adına plaket takdim ederek, katkılarından dolayı teşekkür etti.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X