Kestel’de iki yeni okul binası eğitime başladı

Kestel’de iki meslek lisesi, yapımı tamamlanan iki ayrı binada eğitim ve öğretime başladı. Bu okullardan birinde de Mehmet Akif Ersoy İlkokulu, diğerinde ise Mustafa Tunalı İmam Hatip Ortaokulu eğitim vermeye başladı.

Kestel’de iki yeni okul binası eğitime başladı

OSMAN GÜNEŞ

Kestel İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ercümen, Yeni Mahalle’de Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesine yapılan 24 derslikli ek okulun tamamlandığını kaydetti. Ercümen “Şehit Emre Karaaslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 24 derslikli yeni binasında 700 öğrencisi ile 2018-2019 yılı eğitim öğretimine başladı. Eski mevcut binada da Mehmet Akif Ersoy İlkokulu 200 öğrenci ile eğitim öğretime başladı. Amacımız Kestel’deki okul mevcudunun çoğaltılıp sınıf öğrenci mevcudunun düşürülerek daha kaliteli hizmet vermek” dedi.

Öte yandan Kestel Vani Mehmet Mahallesi’nde Bursa Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde yapılan 24 derslikli ek bina da tamamlandı. Bursa Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi eski binasına ise Mustafa Tunalı İmam Hatip Ortaokulu taşınarak  300 öğrenci ile yeni eğitim öğretim yılında burada eğitime başladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X