Kestel’de kültür sanat festivali

18’nci Kestel Kültür Sanat Alışveriş Festivali kortej yürüyüşü ile başladı. Kestel Belediyesi önünden önünden başlayan yürüyüş Kestel Belediyesi anfi tiyatrosuna kadar sürdü. 

Kestel’de kültür sanat festivali

OSMAN GÜNEŞ

Yürüyüş sonunda, 05-09 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek festival çerçevesinde kurulan yöresel gıdalar, el sanatları ve hediyelik eşyaların sunulduğu standlar ziyaret edildi, çeşitli ikramlarda bulunuldu. Festival kapsamında ayrıca konser ve çeşitli gösteriler de yeraldı. Festival süresince çeşitli etkinlikler bulunuyor.

Festivale AK Parti Bursa Milletvekilleri Atilla Ödünç, Emine Yavuz Gözgeç, Osman Mesten, Kaymakam İskender Yönden, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, Kestel’in tarım ve gelişen bir sanayi şehri olduğunu ifade etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X