Kestel’de yeni başkan Tanır işbaşı yaptı

Yerel seçimde ipi göğüsleyen AK Partili Önder Tanır, mazbatasını alıp belediye başkanlığı koltuğuna oturdu. Tanır, ortak akıl ve danışma vurgusu yaptı.

Kestel’de yeni başkan Tanır işbaşı yaptı

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Kestel Belediye Başkanlığını kazanan Cumhur İttifakı AK Parti adayı Önder Tanır ile birlikte Kestel Belediye Meclis Üyeliklerine seçilenler, mazbatalarını Kestel İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim İlknur Mut’dan aldılar. AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç ve Kestel’in geçmiş dönem Belediye Başkanı Yener Acar ile AK Parti, MHP ve CHP Kestel İlçe Başkanlarıyla AK Parti İl Yöneticilerinin de katıldıkları mazbata töreninden sonra, Kestel Belediyesine geçen Önder Tanır ve Yener Acar arasında görev devir teslimi gerçekleştirildi.
3 dönem Kestel Belediye Başkanlığı yapan Acar, Belediye Başkanlığı görevini Tanır’a devrederken, ‘Bu seçimin sonucunda kazanan Kestel ve Kestel halkımız olmuştur. 31 Mart seçimlerinde de Kestel halkımız yine AK Parti Belediyeciliğini seçerek, hizmetlerimizi taçlandırdı’ dedi.

ORTAK AKIL VURGUSU…

Kestel’in 13. Belediye Başkanı olarak seçilen Önder Tanır da, 31 Mart seçimlerinin, demokrasinin ve Kestel’in kazandığı bir seçim olduğunu söylerek, ‘Bizlere oy veren ve vermeyen tüm Kestellilerin hizmetinde olacağız. Yeni seçilmiş olan Meclis Üyesi arkadaşlarımızla birlikte, her zaman sizlerin hizmetinizde olacağız. Bu noktada ortak akılı, istişareyi elden bırakmadan, sizlerin arasında olarak, sizlere hizmet için çalışacağız. Aldığımız bayrağı, Kestel için çok daha yükseklere çıkartmak için gece gündüz çalışacağız’ diye konuştu.

Geçmiş dönem Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır’a, Belediye Başkanlığı rozetini makam odasında taktı. Ardından düzenlenen törenle, yeni göreve başlayan Meclis Üyelerine rozetleri, AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, AK Parti ve MHP İlçe Başkanları ile geçmiş dönem Kestel Belediye Başkanı Yener Acar tarafından takıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X