Kestel’de zabıtadan gıda denetimi

Kestel Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri her hafta kurulan semt pazarları, alışveriş merkezleri, fırın ve unlu mamul üretim ve satışını yapan yerlerdeki denetimlerine aralıksız devam ediyor.

Kestel’de zabıtadan gıda denetimi

OSMAN GÜNEŞ

Kestel Belediyesi Zabıta Müdürü Selçuk Kalkan, ekipler tarafından ilçe sakinlerinin sağlıklı ve ucuz alışveriş yapabilmeleri amacıyla cuma, pazar, salı ve çarşamba pazarlarında gerekli hal çıkış fiyatları ve etiket kontrollerinin yapıldağını kaydetti. İlçede faaliyet gösteren alışveriş merkezlerine yönelik olarak da denetimlere aralıksız olarak devam ettiğini belirten Selçuk Kalkan, genel raf kontrollerinin yapıldığını ifade etti. Selçuk Kalkan, İlçemiz genelindeki fırın ve unlu mamuller üretim ve satışını yapan işletmelere yönelik olarak da hijyen, gramaj, etiket gibi konularda denetimler yapıldığını belirtti. 

Kestel Belediyesi Zabıta Müdürü Selçuk Kalkan, ekiplerin ilçe genelinde gerçekleştirdiği denetimlerde kurallara uymayanlara yasal işlem uygulandığını kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X