Kestel’in trafik sorunu tartışıldı

Kestel’in trafik sorunu ilçede düzenlenen toplantıda ele alındı.

Kestel’in trafik sorunu tartışıldı

OSMAN GÜNEŞ

Toplantıya Kestel Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı Yener Acar, belediye meclis üyeleri, Emniyet ve Jandarma yetkilileri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile muhtarlar katıldı.

UKOME yetkililerinin sunumlarının yapıldığı toplantıda, ana güzergahlar Uludağ Caddesi, Bursa Caddesi, ilçe giriş ve çıkışları ile ilgili yapılacak düzenleme çalışmaları görüşülerek fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantıda Kestel Kavşağı’ndaki trafik yoğunluğu da ele alındı. Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, şehir içindeki caddelerde araçların park etmesiyle trafik yoğunluğu yaşandığını, bu nedenle caddedeki otoparkların yasaklanması gerektiğini ifade etti.

Acar, ana caddelere ve çarşamba pazarı kurulan caddede gidiş ve gelişli olarak bisiklet yolu yapılacağını söyledi.
Kestel CHP İlçe Başkanı Yıldıray Atlı da, kent meydanının altına iki katlı otopark yapılmasının, trafik ve otopark sorunu çözeceğini ifade etti. MHP Belediye Meclis Üyesi İsmail Kılıç, TOKİ istikametine giden Namık Kemal Caddesi’nin tek yöne dönüştürülmesini, dönüşün ise Uzun Cadde’den yapılması teklif etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X