Kestel’in altın raketleri

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği Okullararası Minikler Masa Tenisi İl Birinciliği sonunda kızlarda ve erkeklerde Kestel Yenimahalle İlkokulu (A) takımları şampiyonluk kupasının sahibi olmayı başardı.

Kestel’in altın raketleri

RECAİ UYSAL

Okullararası Minikler Masa Tenisi İl Birinciliği renkli görüntülere sahne oldu. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen organizasyonda kızlarda 9, erkeklerde 12 takım mücadele etti.  Renkli görüntülerin yaşandığı organizasyon sonunda erkeklerde ve kızlarda Kestel Yenimahalle İlkokulu (A) takımları kürsünün en üst basamağına çıkmanın mutluluğunu yaşadı. Atatürk Spor Sarayı Masa Tenisi Salonu’nda yapılan müsabakalarda minik raketler kürsü için hünerlerini sergiledi.

KUPA SEVİNCİ

Tek günde tamamlanan müsabakalar sonunda kızlarda Kestel Yenimahalle İlkokulu (A) takımı ilk sırada yer alırken, ikinci Merinos İlkokulu, üçüncü Kestel Yenimahalle İlkokulu (B) ve dördüncü de Kestel Yenimahalle İlkokulu (D) takımı oldu. Erkeklerde ise Kestel Yenimahalle İlkokulu (A) takımının ardından Özel Bilgen İlkokulu ikinci, Özel Bahçeşehir İlkokulu üçüncü ve İnegöl Kocatepe İlkokulu (A) takımı da dördüncü oldu. Müsabakalar sonunda dereceye giren okullara kupa ve madalyaları düzenlenen törenle verildi.

Atatürk Spor Salonu’nda tek günde tamamlanan organizasyonda erkeklerde şampiyon olan Kestel Yenimahalle (A) Takımı’na kupa ve madalyalarını Kestel Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Turan Yavuz ile Gençlik ve Spor Okul Sporları Şube Müdürü Mesut Köse takdim etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X