Kılıç ilçelerin nabzını tutuyor

TBMM’nin tatile girmesiyle Bursa’daki çalışmalarını yoğunlaştıran AK Parti Bursa Milletvekili, TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Üyesi ve AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Kılıç, ziyaretlerini sürdürüyor.

Kılıç ilçelerin nabzını tutuyor

Çalışmalarına ilçe ziyaretleriyle devam eden Kılıç, Gürsu, Kestel, İnegöl ve Yenişehir Belediye Başkanları ile görüştü, ilçelerde incelemelerde bulundu. Vekil Kılıç’a ziyaretlerde AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel de eşlik etti. Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın’ı makamlarında ziyaret eden Kılıç, ilçelerin sorunları ve Ankara’da takip edilmesi gereken konuları hakkında görüş alış verişinde bulundu. İlçelerin nabzını tutmak açısından belediye başkanlarına gerçekleştirdiği ziyaretlerin çok verimli geçtiğini ifade eden Kılıç, ilçe ve belediye başkanlarına yaptığı ziyaretlere önümüzdeki günlerde de devam edeceğini söyledi.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X