Kılıçdaroğlu’nun davetiyesi çiçekçileri üzmüş!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Selvi Kılıçdaroğlu’nun oğulları Kerem Kılıçdaroğlu 1 Eylül Cumartesi günü Mine Alşan ile evlenecek.

Kılıçdaroğlu’nun davetiyesi çiçekçileri üzmüş!

Ankara’da gerçekleştirilecek nikah ve düğüne iki ailenin yakınlarından oluşan çok sayıda davetlinin katılması bekleniyor. Ancak bu davetlilere giden düğün davetiyelerindeki bir detay çiçekçileri üzdü.

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz’ın bugünkü köşesinden aktardığına göre çiçekçi esnafının, Kılıçdaroğlu ve Alşan aileleri tarafından gönderilen davetiyelerde yer alan bir ifadeye itirazları var.

Kılıçdaroğlu, oğlunun düğün davetiyesi notuyla çiçekçileri üzdü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 1 Eylül Cumartesi akşamı oğlu Kerem’i evlendiriyor. Ancak, Ankara’daki düğün için hazırlanan davetiye Türkiye’nin her yerindeki çiçekçileri üzdü.

Davetiyede…

“Çiçek gönderilmemesi, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağış yapılması” notuna tepki gösteren çiçekçiler arasında Bursa Çiçekçiler Odası Başkanı ve Türkiye Çiçekçiler Federasyonu Başkan Yardımcısı Ertan Tanırgan da var.
4.-yazi-icin-cicekciler-odasi-baskani-ertan-tanirgan-001.jpg

Üstelik…

Kılıçdaroğlu’na hitaben yaptığı çağrıda Tanırgan şöyle sesleniyor:

“Davetiyenize elbette istediğinizi yazabilirsiniz. Fakat, çiçek gönderilmemesi notunu yazmadan önce çiçekçilik mesleğinden geçimini sağlayan 100 bin aileyi de ana muhalefet partisi genel başkanı olarak düşünmenizi isterdik.”

Şunu da ekliyor:

“Hayal kırıklığına uğradığımızı bilmenizi isteriz.”

davetiye.jpg

Ahmet Emin Yılmaz’ın köşesindeki yazıların tamamı için tıklayın..

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X