Kilit oyuncular Sakho ve Rodriguez

Cuma günkü dev maçı hem Bursaspor’da hem de Galatasaray’da görev yapan Hamza Hamzaoğlu’na sorduk.

Kilit oyuncular Sakho ve Rodriguez

Beytullah SÜAT

‘Bursaspor her takıma karşı iyi ve cesur oynuyor’ diyen tecrübeli teknik adam ‘Samet Hoca, hiçbir rakip için bundan taviz vermez. Galatasaray tabii ki evinde oldukça etkili. Sakho veya Rodriguez sonucu belirler’ diye konuştu. 

Milli maçlar nedeniyle ara verilen ligde heyecan cuma günü start alıyor. Perde ise Türk Telekom Stadı’ndaki Galatasaray-Bursaspor randevusuyla açılıyor. Dev maç öncesi Bursaspor’da heyecan dorukta.

Ligdeki ilk galibiyetini Ankaragücü karşısında alan ve üzerindeki stresi atan yeşil beyazlılar, İstanbul’da fiyakalı bir işe imza atarak geleceğe daha bir umutla bakmak istiyor. Son olarak deplasmanda Antalyaspor’u tek golle geçen Galatasaray ise şuan ligde 18 puanla lider konumda. 

CESUR FUTBOL

Bu maçı her iki takımda da teknik direktörlük yapan Hamza Hamzaoğlu’na sorduk. Her iki takımın artıları ve eksileri nelerdir, ortaya nasıl bir sonuç çıkar?. Bursaspor’u yakından takip ettiğini belirten Hamza Hoca, yeşil beyazlıların oynadığı futbola dikkat çekti. ‘Bursaspor her takıma karşı iyi ve cesur oynuyor’ diyen Hamzaoğlu ‘Bursaspor bu oyunundan bugüne kadar taviz vermedi. Galatasaray karşısında da vereceğini düşünmüyorum’ dedi. 

G.SARAY EVİNDE ETKİLİ

Galatasaray’ın da özellikle kendi sahasında etkili olduğunu ifade eden Hamza Hamzaoğlu ‘Her iki takım açısından da kolay bir maç olmaz. Kimin kazanacağını kestirmek zor. Galatasaray tabii ki evinde oldukça etkili.  Ancak Samet Hoca bunları mutlaka hesaplayacaktır. Bursaspor’u takip ediyorum. Birlikte hareket eden bir takım görüyorum. Son Ankaragücü galibiyeti de futbolcuları epey rahatlatmıştır. Ben ortaya iyi bir 90 dakika çıkacağını düşünüyorum’ diye konuştu. 

FATİH HOCA’NIN PLANI

Maçta kilit oyuncular olacağını belirten Hamza Hoca şunları söyledi: ‘Diafra Sakho çok iyi bir forvet. İnşallah bu şekilde devam eder. Ligimizin böyle kaliteli futbolculara ihtiyacı var. Bursaspor’a güç kattığı ortada. Tüm oyuncularında ona güvendiğini görebiliyorum. Fatih Hoca onu etkisiz hale getirmeye çalışacaktır. Çünkü fırsatı bulduğu anda cezayı kesebilecek özelliklere sahip’

BURSASPOR TOPARLANDI

‘Galatasaray’da ise Rodriguez çok etkili. Sezona da oldukça iyi başladı. Bursaspor onu durdurmalı. Özellikle iç sahada daha da farklı oynuyor. Her iki takımın sıkıntılı oldukları yerlerde var. Az hata yapan kazanacak. Bursaspor’u oldukça toparlanmış görüyorum. İlk haftalarda skorlar gelmese de futbol anlamında doyuran bir takım izledim. Bursaspor’un gidişatını iyi görüyorum. Sonuçlarda zamanla gelecektir’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X