Kim tutar Büyükşehir’i 3-0

Yeşil beyazlılar, deplasmanda Konya Büyükşehir Belediyespor’u set vermeden geçti ve Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde 20’de 20 yaparak zirvedeki yerini korudu.

Kim tutar Büyükşehir’i 3-0

Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde namağlup liderliğini sürdüren Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda Konya Büyükşehir Belediyespor’u 3-0 mağlup etti. İlk kez mücadele ettiği ligde hedefini Efeler Ligi olarak belirleyen yeşil beyazlılar, rakibiyle Konya Kongre Ana Salonu’nda karşı karşıya geldi. Son sıradaki rakibi karşısında zorlanmayan Bursa ekibi, ilk seti 25-7 aldı. Büyükşehir Belediyespor, ikinci sette de file önünde oldukça etkili gözüktü.

TOFAŞ KAYBETTİ

Bu sette de rakibine 25-12 üstünlük sağlayan Bursa ekibi, üçüncü seti de 25-9 aldı ve maçtan 3-0 galip ayrıldı. Yeşil beyazlılar, bu sonuçla 20’de 20 yaparak namağlup liderliğini sürdürdü. Ligdeki diğer ekibimiz TOFAŞ ise deplasmanda Düzce Belediyespor’a 3-0 mağlup oldu. 18 Temmuz Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada Bursa ekibi, rakibine 25-22, 25-22 ve 25-21’lik setlerle teslim oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X