Kiremitçi Parkı’nda sona doğru

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez, Kiremitçi Mahalle Muhtarı Kenan Solak ve Büyükşehir bürokratlarıyla birlikte Kiremitçi Parkı’nda incelemelerde bulundu.

Kiremitçi Parkı’nda sona doğru

Kiremitçi Parkı’yla ilgili açıklama yapan Aktaş, “Kiremitçi Sinan Bey Camii önünde yapılacak parkın bin 200 metrekaresi yeşil alan olacak. 400 metrekaresi basketbol sahası, 150 metrekaresi ise ahşap gösteri platformu olarak tasarlanan parkta, 2 bin 250 metrekarelik bölüm pres taban tuğlasıyla kaplanacak.

Park içerisinde çeşitli oturma alanları da bulunacak. Bölgede yer alan tescilli bir anıt ağaç çalışmalar kapsamında korunurken, ilave ağaç dikimleri gerçekleştirilecek. Parkımızın açılışı inşallah 2-3 aya kadar yapılacak” dedi. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Kiremitçi Parkı sınırları içerisinde bulunan tarihi bir hamamın sosyal tesis olarak hizmet vermesi yönünde çaba sarf ettiklerini ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X