Kirpiş Ramazan davulcusu oldu

İlka Şekerleme Ticaret Müdürü Deniz Utku Özdemir, Kirpiş’in Ramazan ayı konseptine uygun figürle daha çekici hale geldiğini belirtti.

Kirpiş Ramazan davulcusu oldu

Yılbaşında Noel Baba kıyafeti giyen, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde göğsünde kalbiyle piyasaya çıkan Kirpiş, şimdi de ramazan ayı geleneklerine uygun konseptiyle tüketicilerin beğenisine sunuldu. Kestanenin dış kabuğundaki dikenlerinin kirpiye benzemesinden esinlenilerek üretilen Kirpiş, başındaki kırmızı fesi, boynundaki ramazan davuluyla dikkat çekmeyi başardı.

İlka Şekerleme Ticaret Müdürü Deniz Utku Özdemir, Kirpiş’in Ramazan ayı konseptine uygun figürle daha çekici hale geldiğini ifade ederek, kalite ve lezzetin yanı sıra ürün çeşitliliğine de önem verdiklerini kaydetti. Kirpiş’in özellikle sevimliliğiyle çocukların en çok tercih ettiği ürünlerin başında geldiğine işaret eden Özdemir, ‘’Kirpiş’i yılın belli dönemlerinde konsepte uygun figürlerle donatıyoruz.

Ramazan ayında da geleneklerimizden esinlenerek başına fes geçirip, boynuna davul asarak ramazan davulcusu kimliğine büründürdük. Kirpiş yeni kimliğiyle de minik tüketicilerimizin vazgeçilmezi oldu” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X