Kırsaldaki girişimciye Büyükşehir’den destek

Bursa’nın 4 dağ ilçesinde ekoturizm, hayvancılık ve tarımın gelişmesi için çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi, kırsal bölgelerde istihdam sağlayan girişimcilere de destek veriyor.

Kırsaldaki girişimciye Büyükşehir’den destek

Büyükorhan’da istihdama katkı sağlayan bir tekstil firmasının yeni binasının bakım, onarım ve tadilat işini üstlenen Büyükşehir Belediyesi, ilçenin ekonomik hayatına destek oldu.

Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş ve AK Parti Büyükorhan İlçe Başkanı Üzeyir Tüfekçi ile birlikte Sarıbey Tekstil firmasını ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çalışanlarla sohbet ederek yapılan işle ilgili bilgi aldı.

Dağ ilçelerinin ‘alt ve üst yapının yanında ekonomik olarak da’ gelişmesi için Büyükşehir Belediyesi’nin gerekli her türlü desteği verdiğini ifade eden Aktaş, Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş’ın ilçeye hareketlilik kazandırabilmek adına girişimleri olduğunu ve atıl durumdaki binanın faaliyete geçirildiğini anlattı.

Aktaş, ‘Burada bir tekstil atölyesinin hayat bulması yönünde talep oldu. Ensar Yıldız isimli girişimcimiz şu anda 15-20 çalışanla faaliyetini sürdürüyor. İlerleyen zamanlarda daha fazla çalışanla birlikte hizmet vereceğine inanıyorum.

Büyükşehir Belediyesi olarak bizler de binanın onarılması, bakım ve tadilat işlerini üstlendik. 1 ay önce faaliyete geçen binayı ve yapılan işleri yerinde görmek istedik. İnşallah, tarım-turizm ve hayvancılıkla birlikte bu tip ekonomik aktivitelerle dağ ilçeleri gelişecektir” dedi. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “4 ilçenin Bursa’ya bağlantı yollarının hızlıca halledilmesi gerektiğini biliyoruz. Bu tür gelişmeler ilçelere ciddi değer katacaktır. Güzel mekanın ortaya çıkmasından son derece mutlu oldum. Hem mekan sahibine hem de ilçemize hayırlı olsun’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X