Kış aylarında atılan asfalt mıcıra dönüşünce…

Bursa-Orhaneli yoluna Karayolları tarafından kış aylarında atılan asfalt mıcıra dönüşünce araçların camları kırılıyor, lastikleri heba oluyor.

Kış aylarında atılan asfalt mıcıra dönüşünce…

Karayolları tarafından Bursa-Orhaneli yoluna asfaltın zamansız atıldığı, bu yüzden yolda oluşan mıcırların araçların camlarını kırdığı, lastiklere zarar verdiği öne sürüldü. Bursa ile Orhaneli arasında yolcu taşıyan minibüsçüler, asfaltın temmuz aylarında atılması gerektiğini belirterek, “Karayolları asfaltı kasım ayında attı. Yağmurlarla birlikte atılan asfalttan kopan mıcırlar yollara saçıldı. Öndeki araçlardan fırlayan mıcırlar camları kırarken, lastiklere de zarar veriyor” dedi.

Yılda iki kez cam değiştirmek zorunda kaldıklarını ifade eden minibüsçüler, “Bir camın fiyatı 650 lira. 2 çift lastik bin 500 lira. Sadece bizim araçlar değil, Orhaneli ve Büyükorhan’a gelen bütün araçlarda durum aynı. Hepsinin camları çatlıyor, lastikleri mahvoluyor. Milli servet heba oluyor. Para kazanmak için mücadele ederken, yok yere para harcıyoruz” diye tepki gösterdi.

Bursa-Orhaneli yolunun uzun zamandır bitirilemediğine işaret eden minibüsçüler, asfaltın kış aylarında değil yazın atılmasını istedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X