‘Kısa ve uzun ölçekli planlarımız var’

CHP Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayları Mustafa Şenyurt ve Kemal Atan Gemlik’teki seçim çalışmaları çerçevesinde İstiklal Caddesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirdikten sonra Gemlik Cemevi’ni ziyaret etti

‘Kısa ve uzun ölçekli planlarımız var’

CEMAL KIRGIZ

Şenyurt, “Alevi vatandaşlarımızın ibadetleri gerçekleştirdikleri bu mekânı kendi elleri ve imkânlarıyla yaptılar. Bu vatandaşlarımız devletimize vergisini ödüyor, ama vatandaşlarımızın ibadet ettikleri bu mekâna henüz resmi statü tanınmadı. 24 Haziran’dan sonra vatandaşlarımızın ibadetlerini gerçekleştirdikleri cemevlerine yasal statü sağlayacağız” dedi.

Gemlik’in Türkiye’nin ekonomisine katkısı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Kemal Atan da, “Gemlik ilçemiz Bursa’nın en güzide ilçelerinden biri. Gemlik her zaman, her şeyin en iyisini hak etti. Türkiye ekonomisine katkısı büyük, ama gördüğümüz üzere Gemliklinin artık yüzü pek gülmüyor.

Ağır vergi yükü, her gün gelen zamlar, faturaların 1 yılda neredeyse yüzde 25 artması Gemlikliyi ve vatandaşlarımızı yordu. 24 milyon icra dosyası var.

Bu kötü gidişe son vereceğiz. İnsanlarımızın tekrar yüzünü güldürüp, bu dar boğazdan çıkartacağız. Vatandaşlarımız 24 Haziran’a kadar sabretsin, seçim beyannamemizde her türlü sıkıntının çözümü mevcut, ilk 1 hafta, 1 ay ve 1 yıl gibi kısa ve uzun ölçekli planlarımız var” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X