Kıskanç koca dehşet saçtı! Kocasının zoruyla alyansını yuttu!

30 yaşındaki genç kadın kıskanç kocasının şiddetine maruz kaldı. Genç kadın kocasının zoruyla alyansı yutmak zorunda kaldı!

Kıskanç koca dehşet saçtı! Kocasının zoruyla alyansını yuttu!

2010 yılından beri evli olan Lucy-Anne Rushton ve Shaun Dyson, İngiltere’nin Hampshire bölgesindeki Andover şehrinde yaşıyordu.

Ancak evlendikleri ilk günden beri çiftin sorunları bitmemişti 28 yaşındaki Shaun Dyson, kıskançlıkları ve şiddete olan eğilimiyle eşi Lucy-Anne’e hayatı zindan ediyordu.

5de7490555427e1dc0539b1a-pdlz.jpg.jpg

Korkunç olay ise, bu yıl 23 Haziran tarihinde meydana geldi. Akşam saatlerinde 30 yaşındaki Lucy-Anne’in telefonu çaldı. İddiaya göre arayan bir erkekti.

Öfkeden ve kıskançlıktan deliye dönen Shaun Dyson, telefondakinin kim olduğunu sormaya başlayarak eşine şiddet uygulamaya başladı. Lucy-Anne, kaçmaya çalıştı ancak bunu başaramadı.

Shaun Dyson, bir çocuk annesi eşine evlilik yüzüğünü göstererek, “Bu yüzüğü yutacaksın. Çünkü bu evlilik bitti, artık birlikte değiliz” diye bağırmaya başladı.

5de7490555427e1dc0539aff-wcpw.jpg.jpg

Daha sonra da dokuz yıllık Lucy-Anne Rushton’ını dövmeye başladı. 30 yaşındaki kadın bilincini kaybetmiş bir şekilde yerde yatıyordu ancak hızını alamayan adam, eşine tekme atmaya devam etti.

Komşuların ihbari üzerine polis ekipleri olay yerine gelerek cani kocayı tutukladı. Cezaevine gönderilen adamın mahkemesi, dün görüldü.

Savcılık dünkü duruşmada yaptığı konuşmada, olayın sadece bir öfke nöbetinden ibaret olmadığını, Shaun Dyson’ın eşini öldürmeyi ne zamandır kafasına koyduğunu söyledi.

5de7490555427e1dc0539b03-u81o.jpg.jpg

Lucy-Anne Rushton’ın daha önce de hayatından endişe ettiği ve kocasından korktuğu bilgisi, tanıklık eden kişiler tarafından mahhemeye sunuldu.

Ayrıca Shaun Dyson’ın her an kaçabilecek gibi hazırda bir bavulu olduğu, bavulun içinde giysiler, bir miktar para ve silah olduğu açıklandı.

Lucy-Anne Rushton’ın annesinin de kızının gördüğü şiddete tanık olduğu bilgisi, mahkemede paylaşıldı.

5de7490555427e1dc0539b07-miaq.jpg.jpg

Savcılık, zanlının Lucy’yi öldürdüğü konusunda herhangi bir şüphe olmadığını hatırlattı ve “Burada dikkat edilmesi gereken husus, Lucy’nin uzun süredir korku içinde yaşaması oldu.

“Bu da demek oluyor ki Lucy, bir anlık öfke nöbeti sonrasında öldürülmedi. Lucy, bir süredir planlanan bir cinayetin kurbanı oldu.” dedi.

Mahkemede ayrıca 2018 yılının eylül ayından görüntüler de izletildi. Bournemouth’taki bir otel koridoruna ait güvenlik kamerası görüntülerinde, Shaun Dyson’ın bir tartışam sırasında Lucy-Anne Rushton’a tükürdüğü ve kadının boğazını sıktığı görülüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X