Kısmetse Olur’da tanışıp evlenen Batuhan Cimilli ile Nur Erkoç boşandı

Kısmetse Olur programında tanışıp evlenen Batuhan Cimilli ile Nur Erkoç 3 yıllık evliliklerini daha fazla sürdüremedi. Batuhan Cimilli ile Nur Erkoç çifti boşandıklarını açıkladı.

Kısmetse Olur’da tanışıp evlenen Batuhan Cimilli ile Nur Erkoç boşandı

‘Kısmetse Olur’ yarışmasıyla tanınan Nur Erkoç, Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. 2016 yılında, aynı yarışmadaki damat adaylarından Batuhan Cimilli ile evlenen Nur Erkoç, boşandıklarını açıkladı.

‘Anlaşmalı olarak boşandık’ diyen Erkoç açıklamasında şunları söyledi:

“2,5-3 ay oluyor evliliğimiz biteli. Batuhan ile dostluk aşamasındayız. Önce evleri ayırdık. Git gelli bir süreç geçirdik. sonrasında olmayacağına karar verdik.
 

5dea1cbe2269a218d42a661c
 

Hala birbirimize verdiğimiz değer devam ediyor. Ortada bir de çocuğumuz olduğu için anlaşmak durumundayız. Elimizden geldiğinde Asel için bir araya geliyoruz. Kepçe kulak ameliyatı oldum. Ameliyat sırasında Batuhan’ın yanımda olması çok ince bir davranıştı.

Biz kendi aramızda çözemediğimiz bazı sıkıntılar vardı. Olmayacağını düşündük. Bunun ihanet ile alakası yok. Birbirimizle anlaşamamaya başladık. Karar verdik, anlaşmalı olarak bitirdik.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X