Kitap Günleri’ne yoğun ilgi

Mustafakemalpaşa’da cumartesi günü başlayan ve 20 yayınevi ile 25 yazarın katıldığı ‘Kitap Günleri’ büyük ilgi görüyor.

Kitap Günleri’ne yoğun ilgi

Adnan Menderes Meydanı’nda düzenlenen  ‘Kitap Günleri’ ile  bilgi veren  Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, kitle iletişim araçlarının çoğaldığı günümüzde, seyreden ve düşünmeyen zihniyete karşılık okumanın önemini kavrayanların yalnız kendilerine değil topluma da ufuk açacağını söyledi.

Fuarın 10 gün süreceğini ifade eden :Başkan Kurtulan, “Bin yıllık tarihimizin güzelliklerini bugüne taşıyan en değerli unsur okuma kültürüdür. Eğitimin birinci basamağı olan ‘oku’ emriyle yetişen bir kültürün mirasçıları olarak bizler, hayatımıza kitabı, bilgiyi ve bu bilgiden gelen tecrübeleri koyduğumuz sürece bütün engelleri aşabiliriz. Kalemi ile bizi aydınlatan yazarlarımıza ve yayın evlerimize teşekkür ediyorum”dedi. 

Kitap Günleri’ne katılan yazar ve şairler, 15 Nisan’a kadar Adnan Menderes Meydanı ve okullarda yapılacak söyleşi ve imza günleriyle kitapseverlerle buluşacak. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X