Kız öğrencilere sertifika

Yeşim Tekstil’in Kelebeğin Dünyası projesi kapsamında genç kızlara yönelik “Güçlü kızlar, mutlu yarınlar için el ele” adıyla 8 aylık yeni bir eğitim programı tamamlandı.

Kız öğrencilere sertifika

Kızılay Öğrenci Yurdu’nda kalan genç kızlara sağlık, hukuk, aile ve kişisel gelişim gibi konularda verilecek eğitim programı kapsamında organize edilen söyleşilerin sonuncusu ise geçen günlerde Kızılay Kız Öğrenci Yurdunda gerçekleştirildi.

Söyleşi kapsamında Yeşim Tekstil Metot Geliştirme Şefi ve Pozitif Düşünce Kulübü Lideri Nevin Topçu’nun “Pozitif Düşünceyi Hayatımızda Nasıl Uygularız?” başlığı ile verdiği eğitim, genç kızlar  tarafından ilgiyle izlendi. 

Eğitimin ardından gerçekleştirilen sertifika töreni ile eğitimlere katılım gösteren 10 kız öğrenciye Uludağ Soroptimist Kulübü üyeleri ve yurt yöneticisi tarafından eğitim katılım sertifikası verildi.

Sertifika töreninde Yeşim Tekstil Kurumsal İletişim Müdürü Dilek Cesur ve aynı zamanda Uludağ Soroptimist Kulübü Başkanı Dilek Cesur ve Kızılay Öğrenci Yurdu Müdürü Kıvanç Varol’da birer konuşma yaparak proje sürecini değerlendirdiler.

Eğitim döneminde en az devamsızlık yaparak katılım gösteren 7 öğrenciye koçluk programı hediye edilirken, eğitimlere en çok katılan Didem Kaya ve Gizem Kaymakçı koçluk programı ve Türkiye Soroptimist Federasyonu’nun Ağustos ayında yapacağı  bir haftalık Seferihisar Kampı’nda özel eğitim alma hakkı kazandı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X