Kız yüzünden arkadaşını vurmuştu! İfadesi ortaya çıktı

Bursa’da kız arkadaşına sosyal medya üzerinden tacizde bulunduğu iddiasıyla arkadaşı Halim S.’yi (29), tabancayla bacağından vuran Selahattin Y. (25) çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, ifadesi de ortaya çıktı.

Kız yüzünden arkadaşını vurmuştu! İfadesi ortaya çıktı

DHA’nın haberine göre olay, Yıldırım ilçesi Hacivat Mahallesi’nde meydana geldi.

Selahattin Y., arkadaşı Halim S.’nin sosyal medya üzerinden kız arkadaşını rahatsız ettiğini öğrendi. Halim S.’yi telefonla arayan Selahattin Y., yanına gelmesini söyledi.

Mahallede bir kahvede buluşan iki arkadaş burada tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi sonucu Selahattin Y., belinden çıkardığı tabanca ile Halim S.’yi bacağından vurup, kaçtı.

Tutuklandı

Selahattin Y., olayın ardından bir süre kız arkadaşının evinde kaldıktan sonra karakola giderek teslim oldu. Gözaltına alınan Selahattin Y., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yaralı Halim S. ise kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı.

“Arkadaşım beni arkamdan vurdu, ben de onu vurdum”

Selahattin Y.’nin polise verdiği ifadesinde, “Arkadaşım beni arkamdan vurdu. Sosyal medya üzerinden kız arkadaşımı taciz etti, ben de onu vurdum” dediği öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X