Kızı için Cumhurbaşkanı’ndan sadece 10 dakika istedi

AK Parti için yatalak kızını evde yalnız bırakan, ayakkabısının tabanları yarılana kadar koşturan, kafasına tuğla yiyen şimdilerde ise zor günler yaşayan AK Parti İzmir Kadın Kolları Teşkilat ve Siyasi İşler Eski Başkanı Nuran Sucu, gözyaşları içinde ‘can

Kızı için Cumhurbaşkanı’ndan sadece 10 dakika istedi

AK Parti için evde yatalak kızını yalnız bıraktı, elinde broşür İzmir’i ilçe ilçe dolaştı. AK Parti’nin seçim çalışmalarında ayakkabısının altı yarılana kadar çalıştı, kimi zaman kafasına tuğlalar yedi. 

Sadece AK Partili olduğu için komşuları ona sırt çevirdi. Ama o hiç pes etmedi, yılmadı. Üzerine AK Parti’nin seçim yeleklerini giyip semt semt, ilçe ilçe dolaştı. Tam 8 yıl AK Parti için canını dişine taktı. 

Şimdilerde ise hayat mücadelesi veren ve zor günler yaşayan AK Parti ana kademede görevli, aynı zamanda İzmir Kadın Kolları Eski Teşkilat ve Siyasi İşler Başkanı Nuran Sucu, gözyaşları içinde ‘canımı feda ederim’ dediği AK Parti’den yardım bekliyor.

“NE OLUR BANA 10 DAKİKA VERİN”

İzmir’in Buca ilçesinde oturan Nuran Sucu (49), 29 yıldır yatalak kızına bakıyor. Doğum esnasında beyninin oksijensiz kalması sebebiyle yatalak olan Gurbet’i bu yaşa getiren Sucu, eşinin de parkinson hastası olmasıyla geçim mücadelesi vermeye başladı. Kredi borcunu ödeyen ve ayda 300 TL maaştan başka hiçbir geliri bulunmayan Sucu, yıllardır emek verdiği AK Parti’ye gözyaşları içinde, “Kimlere mektup verdiysem ne Başbakanımıza ne Cumhurbaşkanımıza bir türlü ulaştıramadım. Bize ne olur yardım edin. Artık dayanacak gücüm kalmadı. Çok zor durumdayım. Ne olur bize yardım etsinler. Eşim çalışamıyor. Kimse iş vermiyor parkinson hastası diye. Önceden eşim bana destekti, şimdi onun hastalığı da var. Ben yalnız başıma kaldım. Ben çalışsam onlara kim bakacak. Sesimi cumhurbaşkanına duyurmak istiyorum. Sayın Cumhurbaşkanım ne olur bana 10 dakikanızı verin. Size ulaşmak için çok çalıştım. Ama bir türlü ulaşamadım. Ne olur, yalvarıyorum. Bana 10 dakika verin. Kimlere ulaştım ama size bir türlü iletmediler. Sayın Başbakanım sizden de 10 dakika istiyorum sadece 10 dakika” diye seslendi.

“DİKİLİ AĞACIMIZ YOK, HER ŞEYİ KIZIMIZA HARCADIK”

Eşinin parkinson hastası olması ve tek başına hem yatalak kızına hem de eşine bakmak zorunda kaldığını ifade eden Sucu, bir de kredi borcu ödediklerini ve 300 TL maaş dışında hiçbir gelirlerinin olmadığını dile getirdi. Evlerinin kira olduğunu ve çaresiz kaldıklarını ifade eden Sucu, “Araştırabilirler de bir dikili ağacımız bile yok. Hiçbir şeyimiz yok, her şeyimizi kızımıza harcadık” dedi.

“BEN AK PARTİ’YE ERDOĞAN İÇİN GİRDİM”

AK Parti için ‘yine canımı feda ederim’ diyen Sucu, AK Parti’ye girme sebebinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu ifade etti. Gözyaşları bir türlü dinmeyen Nuran Sucu,“Sayın Cumhurbaşkanımızın özürlülere verdiği değerden dolayı ben o partiye gidip üye oldum. Hiç kimsenin etkisi olmadan. Kendim gittim ve dedim ki ‘Hiç kimse bu zamana kadar özürlülere bu kadar değer vermedi. Sayın Tayyip Erdoğan’dan başkası bu değeri vermedi” ifadelerini kullandı.

“AK PARTİ İÇİN CANIMI FEDA EDERİM”

Gerek seçim dönemlerinde gerek her aşamada AK Parti için durmadan çalıştığını aktaran Sucu, sözlerine şöyle devam etti:

“Çocuğumun kahvaltısını yaptırıp, altını değiştirip partim için broşür dağıtmaya gittim. Eve öğlen tekrar dönüp kızımı yedirip, altını değiştirip tekrar broşür dağıtmaya çıktım. Kimse bunu inkar edemez. İnanır mısınız, ayakkabılarımın altı yarıldı. Broşür dağıtmak için. Ne küfürler yedim, ne tuğlalar yedik kafamıza. Ama gene bıkmadım, gene bıkmadım. Apartmanda bile komşularım bana cephe aldı. Ama yılmadım. Gene AK Parti’nin seçim yeleklerini giyip, öyle evime gittim. Bu kadar fedakarlıklar yaptım. Sadece seçim esnasında değil her zaman emek verdim. AK Parti için canımı gene feda ederim. İnanın o kadar seviyorum ki. Ama hiç kimseye sesimi duyuramıyorum. Sesimi duyurmak içi Emine Erdoğan’a, Recep Tayyip Erdoğan’a, BİMER’e (Başbakanlık Bilgi Edinme Merkezi) yazdım. Hiçbir Allah’ın kulu geri dönmedi. Ne olur yardım etsinler bize.”

Hasta eşine ve yatalak kızına tek başına bakamadığını anlatan Sucu, hem AK Parti’den hem de hayırseverlerden uzanacak bir yardım elini bekliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X