Kızını taciz eden kişiyi cinsel organından defalarca bıçakladı

Ankara Demetevler’de bir baba, kızını taciz ettiği iddia edilen adamı, sokak ortasında yakalayarak kasığından ve cinsel organından defalarca bıçakladı.

Kızını taciz eden kişiyi cinsel organından defalarca bıçakladı

Ankara’da, M.Ş., markette alışveriş yapan küçük kızını elle taciz eden G.E.’yi güvenlik kamerası görüntülerinden tespit etti. M.Ş., mahallede yakaladığı G.E.’yi vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakla yaraladı. G.E., hastaneye kaldırılırken, M.Ş. polise teslim oldu.

DHA’nın haberine göre olay, dün sabah saatlerinde, Yenimahalle ilçesine bağlı Demetevler Mahallesi’nde meydana geldi. G.E., markette alışveriş yapan D.Ş. isimli kız çocuğunu elle taciz etti. Eve gelen D.Ş., babası M.Ş.’ye tacize uğradığını anlattı. Bunun üzerine markete gelen M.Ş., güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Görüntülerden G.E.’yi tespit eden M.Ş., çevrede aramaya başladı. M.Ş., bir süre sonra mahalle yakınlarında G.E. ile karşılaştı.

Üzerindeki bıçağı çıkaran M.Ş., G.E.’nin kalçası ile vücudunun çeşitli yerlerine defalarca sapladı. Kanlar içinde yere yığılan G.E. için çevredekiler sağlık ekibi çağırdı. Yaralı G.E., ihbarla gelen sağlık görevlilerince ambulansla hastaneye kaldırılıp, tedaviye alındı. Polis ekiplerine teslim olan M.Ş.’nin, emniyette ifadesinin alındığı öğrenildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X