Kobra yılanı tarafından ısırılan Aref ilk kez konuştu

Sihirbazlık gösterilerinde kullandığı kobra yılanı tarafından ısırılan ve tedavi için Mısır’a götürülen Aref Ghafouri, “Ayaklarımı hareket ettiremiyorum, kısmi felç olabilirim” dedi.

Kobra yılanı tarafından ısırılan Aref ilk kez konuştu

Kobra yılanı tarafından ısırılmasının ardından götürüldüğü Kahire’de tedavisi devam eden Aref Ghafouri, sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

DHA’ya bir ses dosyası gönderen Aref Ghafouri, “Şu ana kadar 8 tüp panzehir yaptılar ve ilk test yapıldı. Ayaklarımı hareket ettiremiyorum. Kısmi felç olabilir diyorlar. Yürümekte sıkıntı çekebileceğimi söylüyorlar. Zamanla düzelebilir diyorlar. Gelmeseydin çok kötü olabilirdin diyorlar” ifadesini kullandı.
İran asıllı Türk vatandaşı, “Bu ilaçtan Arabistan ve Fransa’da yokmuş, sadece Mısır’da varmış. Allah’tan buraya gelmişim, yoksa 24 saati geçirince sinir krizleri ve kalp krizi riski olabileceğini söylediler” dedi.

Aref Ghafouri’nin sağ kolunda his kaybı yaşadığı, zehir miktarının fazla olması nedeniyle ilacın dozunun artırıldığı belirtilmişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X