Koca şiddetine dayanamadı, balkondan atladı!

Giresun’da genç bir kadın, kendisini sürekli dövdüğü iddia edilen kocasının elinden kurtulabilmek için evinin balkonundan aşağıya atlayınca ağır yaralandı.

Koca şiddetine dayanamadı, balkondan atladı!

Edinilen bilgiye göre, 7 yıl önce Bahtiyar Ş. (35) ile kaçarak evlenen Yeter Ş. (26), bir süre sonra eşiyle sorunlar yaşamaya başladı. İddiaya göre Bahtiyar Ş., evde sürekli şiddet uyguladığı eşini dün akşam da eline aldığı çekiçle dövmeye başladı. Kocasının elinden kurtularak kaçan Yeter Ş. balkondan aşağıya atladı. Dişlerinin ve vücudunun birçok yerinde kırıklar olduğu öğrenilen genç kadının kocası ise gözaltına alındı.

 

Kocasının ve çocuklarının gözü önünde balkondan atladığını söyleyen Yeter Ş., kocasının kuzeninin telefonunda bir mesaj gördüğünü ve kendisine gelerek o mesajı ‘Sen mi attın’ diye tartışmaya başladıklarını belirtti. Yaşadığı dehşet anlarını anlatan talihsiz kadın, “Eşim bana evden git dedi. Daha sonra birden dövmeye başladı. Ben de korkudan balkondan aşağıya atladım. Sonra beni atladığım yerden aldı yukarı getirdi, bir daha dövdü. Dayımın karısı ile oğlu geldi. Onlar da kız istemeye gideceklerdi, eşimi çağırdılar. O da ‘Ben gelemeyeceğim siz gidin’ dedi. Daha sonra onlar benim ve çocukların çığlıklarını duyunca kayınpederime haber vermişler. Sonra onlar geldi. Kayınpederim gelince dövmeyi bıraktı, sonra beni alıp babamlara getirdiler” dedi.

 

Genç kadının annesi Ümmühan K. ise, “Bana akşam saat 21.00 gibi telefon açıp, ‘gelin kızınızı alın’ dediler. Ben de ‘gelemem, siz kızımı bana getirin’ dedim. Daha sonra kızımı getirecekleri yere vardım ama kızımın bu durumda olduğunu bilmiyordum. Başında başörtüsü vardı. Karanlıkta fark edemedik ama eve varınca gerçeği gördük” diye konuştu.

 

Genç kadının amcası İlhan K., “Bu şekilde olan yeğenimi hastaneye götürmek yerine Çanakçı ilçesinden 7 kilometre uzaktaki baba evine getirdiler” diyerek tepkisini dile getirdi.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X