‘Konser verecek şevk kalmadı’

Şehit haberleri yüzünden konserlerini iptal eden sanatçılar kervanına Mustafa Ceceli ve Murat Boz da katıldı. Ceceli, duyarlılıklarından ötürü meslektaşlarını tebrik etti.

‘Konser verecek şevk kalmadı’

ONLAR İÇİN DUA EDİYORUM

Mustafa Ceceli, Türkiye’nin içinden geçtiği sancılı dönemi değerlendirdi. Birçok sanatçı gibi konserlerini iptal ettiğini belirten Ceceli, ‘İnsanda konser verecek şevk kalmıyor. Hiç birşey bu vatandan daha kıymetli olamaz. Şehit evlatlarımızın kanı her şeyden değerlidir. Her gün dua ediyorum’ dedi. Sanatçı, konuya duyarlı meslektaşlarını da tebrik etti. 

AVRUPA TURNESİNİ 2016’YA

Yaşanan acıya duyarlılık gösteren son isim Murat Boz oldu. Çıkmaya hazırlandığı Avrupa turnesi konserlerinin tamamını 2016’ya erteleyen Boz, ‘Ülkemizde yaşanan üzüntü verici olaylar ve saldırılarda şehit düşen asker ve polislerimize olan derin saygımızdan ötürü, Avrupa’nın 16 şehrinde gerçekleştirilmesi planlanan turnemizi 2016 yılına erteledik’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X