Kontrolden çıkan servis minibüsü devrildi: 10 yaralı

İstanbul’da TEM Otoyolu’nda kontrolden çıkan servis minibüsünün devrilmesi sonucu 10 kişi yaralandı.

Kontrolden çıkan servis minibüsü devrildi: 10 yaralı

Kazanın etkisiyle yola savrulan yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi.

 

Kaza, TEM Otoyolu Ankara istikameti Teksilkent İş Merkezi önünde saat 22.00 sıralarında meydana geldi. İçerisindeki yolcularla beraber Ankara istikametinde seyir halinde bulunan Ahmet Garip yönetimindeki 34 JUT 02 plakalı servis minibüsü, önünde meydana gelen bir kazaya karışmamak için bir anda direksiyonu kırdı. Bu sırada kontrolden çıkan minibüs yol üzerindeki bariyerlere çarparak yola devrildi. Kazanın şiddetiyle birlikte bazı yolcular yola savruldu. Çevredeki diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Hastaneye sevk edilen yaralılardan 2’sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Yaralılar sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere sevk edildi. Kaza yapan araç sürücüsü Ahmet Garip ise Taksim İlk Yardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken kazaya yağış nedeniyle kayganlaşan yolun neden olduğu ileri sürüldü.

Öte yandan, kaza nedeniyle Ankara istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. Trafik akışı tek şeritten kontrollü şekilde verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X