Konukoğlu, Kurban Bayramı’nı Kutladı

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, herkesin sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmesini dileyerek, “Bayramda gö…

Konukoğlu, Kurban Bayramı’nı Kutladı

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, herkesin sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmesini dileyerek, “Bayramda gönüller yapalım, birlik beraberliğimizi pekiştirelim” dedi. GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, yayımladığı kutlama mesajında, dini bayramların birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve sosyal dayanışmanın pekiştiği özel günler olduğunu ifade ederek, bu güzel günlerin milletçe ve ailece bir arada, sevgi ve sevinç içerisinde yaşanmasını temenni etti. Vatanımızı bölmeye çalışan hain terör olayları ve evlatlarımızı şehit vermemizden dolayı bu bayramı buruk kutlayacaklarını belirten Konukoğlu, “Allah’ın izniyle bu zor günleri de aşacağız. Yeter ki, birlik olalım” dedi. Konukoğlu, kesilen kurbanların ihtiyaç sahipleriyle paylaşılması gerektiğine işaret ederek, şunları kaydetti: “Asıl zenginlik paylaşmaktır. Gelin bu bayram yardımlarımızla; fakir ve muhtaç ailelerin umudu olalım, yetim ve öksüz bir çocuğun yüzündeki tebessüm olalım. Gönüller yapalım, birlik beraberliğimizi pekiştirelim. Bayram sıcaklığını, bayram mutluluğunu toplum olarak birlikte yaşayalım. Bu mübarek günlerde, dünyanın her neresinde yaşanırsa yaşansın bütün zulümlerin, çatışmaların, acıların son bulmasını Cenabı Allah’tan dilerim. Bu vesile ile bütün hemşerilerimin ve milletimizin Kurban Bayramı’nı en içten duygularımla kutlar, aileleriyle birlikte nice bayramlar geçirmelerini dilerim.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X