Konya’da kritik sınav

A Milli Takımımız, UEFA Uluslar Ligi B Ligi 2. Grup’taki son maçında İsveç’i ağırlıyor. Saat 20.00’de başlayacak mücadelede tek hedef, kazanıp grubu 2. sırada bitirmek.

Konya’da kritik sınav

A Milli Takımımız, UEFA Uluslar Ligi’ndeki dördüncü ve son maçında bugün İsveç’i konuk edecek. Grupta oynadığı 3 maçta 2 yenilgi ve 1 mağlubiyet alarak liderlik şansını kaybeden ay yıldızlılar, rakibini yenip ikinciliğe ulaşmak istiyor. Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanacak maç saat 20.00’de başlayacak. Bursaspor’dan Okan Koçuk, Ertuğrul Ersoy ve Aytaç Kara’nın yer aldığı A Milli Takım’ın zorlu karşılaşmasını Romanya Futbol Federasyonu’ndan Istvan Kovacs yönetecek.

KADER GÜNÜ

Rusya’nın 7 puanla lider durumda bulunduğu grupta, 3 puanla Türkiye ikinci, bir maçı eksik İsveç ise 1 puanla son sırada yer alıyor. Ay yıldızlı ekip, İsveç’e mağlup olduğu takdirde ise C Ligi’ne düşecek. Alınacak bir beraberlikte ise İsveç ile Rusya arasında oynanacak son grup mücadelesinden çıkacak sonuç, C Ligi’ne düşecek ekibi belirleyecek. 
20.00/TRT 1

İsveç’le 12. randevu

Türkiye’nin bugün İsveç’le yapacağı UEFA Uluslar B Ligi mücadelesiyle, iki ülke A milli futbol takımları 12. kez karşı karşıya gelecek. 6’sı resmi, 5’i özel geride kalan 11 mücadelede Türkiye 5, İsveç 2 galibiyet alırken, 4 karşılaşmada eşitlik bozulmadı. Türkiye ile İsveç tarihlerinde ilk kez 1951 yılında karşı karşıya geldi. İsveç’te oynanan özel maçta, ay yıldızlı ekip 50. dakikada Lefter Küçükandonyadis’in penaltı golüyle öne geçse de karşılaşma ev sahibi takımın 3-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X