Konya’ya Şehit Ateşi Düştü

Hakkari’de terör örgütü PKK’nın saldırısında şehit olan 16 asker arasındaki Konyalı 3 askerden Piyade Sözleşmeli Er Resul Coşkun’un ailesine acı haber…

Konya’ya Şehit Ateşi Düştü

Hakkari’de terör örgütü PKK’nın saldırısında şehit olan 16 asker arasındaki Konyalı 3 askerden Piyade Sözleşmeli Er Resul Coşkun’un ailesine acı haber ulaştı. Hakkari’nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde terör örgütü PKK tarafından yola döşenen bombanın uzaktan kumandayla patlatılması sonucu şehit olan 23 yaşındaki Piyade Sözleşmeli Er Resul Coşkun’un şehit olduğu haberi Konya’nın Selçuklu ilçesi Yazır Mahallesi Canfeda Sokak’ta ikamet eden ailesine yetkililer tarafından verildi. Şehit haberini alan ailesi ve yakınları büyük üzüntü yaşarken, haberin duyulmasının ardından şehidin baba ocağına aile yakınları taziye ziyaretine geldi. Protokol üyelerinin ziyareti sırasında şehit için evde dua edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X