Köpeğe çarptı ve arkasına bile bakmadan kaçtı!

İnegöl’de Ahmet Türkel çevreyolu üzerinde meydana gelen kazada, bir otomobil yolun karşısına geçmeye çalışan köpeğe çarptı. Çarpmanın ardından otomobil sürücüsü olay yerinden kaçtı.

Köpeğe çarptı ve arkasına bile bakmadan kaçtı!

Sürücüsü ve plakası henüz belirlenemeyen özel otomobil, Ahmet Türkel çevreyolu üzeri Cerrah kavşağı mevkiinde yolun karşısına geçmeye çalışan köpeğe çarptı. Çarpmanın ardından özel otomobil olay yerinden kaçarken, yaralı köpek can çekişmeye başladı.

Kazayı gören sürücüler, can çekişen yaralı köpeği kendi imkanları ile yol kenarına çekti. Haber verilmesi üzerine kaza yerine emniyet ekipleri de geldi.

Olay yerine gelen İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezi’nde görevli veteriner hekim, köpeğe ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.

İlk müdahale sırasında kaza yerine gelen köpek sahiplerine, köpeğin durumu hakkında bilgi veren veteriner hekim, “Büyük ihtimalle iç kanama var. Tedavi yapacağız. Her şeye hazırlıklı olun” dedi. Yaralı köpek ekipler tarafından araca alınıp, tedavi edilmek üzere Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezi’ne götürüldü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X