Köpek kavgasında hayatını kaybedenler toprağa verildi

Bursa’nın Mudanya ilçesinde, köpek yüzünden çıkan silahlı kavgada hayatını kaybeden kayınpeder ve damadı toprağa verildi.

Köpek kavgasında hayatını kaybedenler toprağa verildi

Olay dün gece Güzelyalı Siteler Mahallesi Osmangazi Caddesi’nde meydana geldi.

İddiaya göre, apartman yöneticiliği yapan H.M.K. (38), evinde beslediği köpek yüzünden komşularıyla tartıştı. Aynı apartmanda oturan Hilmi Şen (55) ve damadı Ali Çelik (33), köpeğin gece boyu havlayıp çevreye rahatsızlık verdiği gerekçesiyle H.M.K’yle tartıştı.

Yaşanan gerginlik ve büyüyen kavga sonrası yönetici H.M.K. belinden çıkardığı silahla ateş açtı. Hilmi Şen ve damadı Ali Çelik ile o sırada olay yerinde bulunan H.U. isimli kişi yaralandı.

112 ambulansıyla hastaneye kaldırılan kayınpeder ve damadı yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralı H.U.’nun ise Mudanya Devlet Hastanesi’ndeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Olayın zanlısı H.M.K. isimli apartman yöneticisi polis tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

CENAZELERİ DEFNEDİLDİ

Hilmi Şen ve Ali Çelik, bugün son yolculuklarına uğurlandı. Kayınpeder ve damadı, Bursa’da Sırameşeler Camii’nde ikindide kılınan cenaze namazını müteakip Hamitler Mezarlığı’na defnedildi. Cenazeye ailenin yakınları ve sevenleri katıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X