Köprü açıldı! Ulaşım çilesi sona erdi

Osmangazi Belediyesi tarafından Demirtaş Bölgesi ile Avdancık Mahallesi’ni birbirinden ayıran dere üzerine inşa edilen Avdancık Köprüsü, düzenlenen törenle açıldı.

Köprü açıldı! Ulaşım çilesi sona erdi

Mevcut köprünün hemen yanına inşa edilen Avdancık Köprüsü, 27 metre genişliğinde ve 20 metre uzunluğuna sahip. Her iki yönde 1.5 metre genişliğinde yaya yolunun da yer aldığı köprü, bağlantı yolları ile birlikte Avdancık ve Seçköy mahalleleri ile Demirtaş Barajı çevresinde bulunan maden ocaklarına ait araçların oluşturduğu trafik sorununa çözüm getirdi. 

“BÖLGE TRAFİĞİ RAHATLAYACAK”…

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Avdancık Köprüsü’nün açılış töreninde yaptığı konuşmada, açılışını yaptıkları Avdancık Köprüsü’nün bölge trafiğini rahatlatacağını belirterek, “Yıllar önce tek yönlü olarak inşa edilen mevcut köprü artan araç trafiğine cevap veremez duruma gelmişti. Yeni inşa ettiğimiz Avdancık Köprüsü’nün açılışını yapmaktan dolayı mutluyuz” dedi.

Konuşmaların ardından Avdancık Köprüsü törenle hizmete açıldı. Törene, 1989-1994 yılları arasında Osmangazi Belediye Başkanlığı yapan kurucu başkan Erhan Keleşoğlu, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez, mahalle muhtarları, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X