Koridorlar tertemiz olsun

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, İsmail Hakkı Köklükaya Temsilciler Semineri’nde, beklentilerini dile getirdi. 

Koridorlar tertemiz olsun

Türkiye Futbol Federasyonu Temsilciler Kurulu tarafından düzenlenen 2019-2020 sezonu İsmail Hakkı Köklükaya Temsilciler Semineri başladı. Açılış törenine TFF Başkanı Nihat Özdemir, TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, Başkan Vekilleri Mehmet Baykan, Erhan Kamışlı, Yönetim ve İcra Kurulu üyeleri Ali Düşmez ve Hamit Altıntop, Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Çağlar, Hasan Akıncıoğlu, İsmail Erdem, Genel Sekreter Kadir Kardaş, Temsilciler Kurulu Başkanı Abdurrahman Arıcı, Tahkim Kurulu Başkanı Murat Balcı, PFDK Başkanı Aytaç Yüksel ile TFF Temsilciler Kurulu üyeleri ve diğer kurullardan üyeler katıldı. 

BİZİ TEMSİL EDİYORSUNUZ

Başkan Özdemir, temsilcilere hitaben yaptığı konuşmada, ‘Her hafta maçlarımızın oynanmasını sağlayan sizler, futbolumuzun en önemli aktörlerisiniz. Sizler aynı zamanda müsabakalarda şahsımı ve yönetim kurulunu temsil ediyorsunuz. Biz artık tertemiz koridorlar olmasını istiyoruz. Devre arasında ve maç sonu, sıcağı sıcağına tünellerde gerilimler olabiliyor. Yöneticiler soyunma odalarına girebiliyor. Hakemlerle temaslar kurulabiliyor. Sözlü sataşma, taciz, etkileme çabaları olabiliyor. Koridorları boşaltalım ki hakemlerimiz güvenli bir şekilde bu alanlardan geçebilsin’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X