‘Korku Hikayeleri’ bugün vizyonda

ABD’de 2019 yazının en iyi açılış yapan korku filmi ‘Korku Hikayeleri’, Türkiye’de 23 Ağustos’ta vizyona girecek.

‘Korku Hikayeleri’ bugün vizyonda

‘Pan’ın Labirenti’, ‘Suyun Sesi’ ve ‘Kızıl Tepe’ filmleriyle bilinen Oscar ödüllü yönetmen Guillermo del Toro, bu kez yapımcılığını üstlendiği ‘Korku Hikayeleri’ filmiyle izleyici karşısına çıkacak.
Hikayesi de Guillermo del Toro’ya ait olan filmin yönetmen koltuğunda, ‘Otopsi’ filmiyle tanınan Andre Ovredal oturuyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Zoe Margaret Colletti, Michael Garza, Gabriel Rush, Dean Norris, Gil Bellows, Lorraine Toussaint, Austin Zajur, Natalie Ganzhorn, Austin Abrams ve Kathleen Pollard yer alıyor.
Senaryosu Dan Hageman ve Kevin Hageman tarafından kaleme alınan filmin müziklerinde ise Marco Beltrami ve Anna Drubich imzası bulunuyor.

ABD’de unutulmuş ve yok olmaya terk edilmiş bir kasabada geçen filmin konusu şöyle:
‘Bir grup genç 1960’lı yıllardaki bir cadılar bayramında, peşlerinden gelen zorba bir sınıf arkadaşlarından kaçarken korkunç efsanelerle ün salmış bir eve sığınmak zorunda kalır. Evde yaşayan zengin ailenin kızı Sarah, ‘normal’ olmadığı için bir odaya mahkum edilmiş, komşu çocukları öldürdüğü ortaya çıkınca da tımarhaneye gönderilmiştir ve efsanelere konu olur. Eve sığınan gençlerin bu şehir efsanesinin gerçek olduğunu öğrenmesi çok uzun sürmez. O talihsiz gece boyunca Sarah’nın günlüğünde yazan korkunç hikayeler bir bir gerçek olmaya başlar.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X