Korkunç olay! 17 günlük eşini öldürdü

Eskişehir’de tartıştığı eşini bıçakla öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan kadın tutuklandı. 

Korkunç olay! 17 günlük eşini öldürdü

Alınan bilgiye göre, Şinintepe Mahallesi’nde yaşayan Semra Ç. (20) ile 17 gün önce evlendiği Yunus Ç. (22) arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi sonucu Semra Ç, mutfaktan aldığı bıçakla Yunus Ç’yi göğsünden ağır yaraladı.

112 Acil Servis ekiplerince Yunus Emre Devlet Hastanesine kaldırılan Yunus Ç. müdahaleye rağmen kurtarılamadı. 

KALBİNE SAPLANDI

Semra Ç., polislere verdiği ilk ifadede kaza sonucu bıçağın üzerine düştüğünü söyledi. Durumdan şüphelenen Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Yunus Ç.’nin eşi Semra Ç.’yi sorguya aldı. Semra Ç. polislere, evde eşiyle tartıştıklarını ve eline aldığı bıçağı salladığında eşinin yaralandığı itiraf etti. Semra Ç. eşiyle, evlenmeden önce aileler arasında oluşan bir meseleyi tartışırken elindeki bıçağı salladığını, bıçağın da eşinin kalbine isabet ettiğini, amacının yaralamak olmadığını söyledi. Semra Ç., yapılan sorgulamasının ardından sevk edildiği adliyede Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sanayide bir elektrikçide işçi olarak çalıştığı belirtilen Yunus Ç., toprağa verilirken, gözaltına alınan Semra Ç, de emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği hakimlikçe tutuklandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X