Korkunç şekilde hayatını kaybeden Yunus Emre’nin son anları kamerada

Bursa Gürsu’da kayıp olarak aranan 9 yaşındaki çocuğun ilaç tankerinin içerisinde cesedine ulaşıldı. Öte yandan, küçük çocuğun son anları ise kameraya yansıdı.

Korkunç şekilde hayatını kaybeden Yunus Emre’nin son anları kamerada

İlçeye bağlı kırsal Kumlukalan Mahallesi’nde, 9 yaşındaki çocukları Yunus Emre Akyol’dan haber alamayan ailesi durumu jandarma ekiplerine bildirdi. 

En son akşam saatlerinde görülen çocuğun kaybolduğu ihtimalini değerlendiren jandarma ekipleri, Nilüfer Arama Kurtarma (NAK), Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) İl Müdürlüğü, Bursa Arama Kurtarma Spor Kulübü Derneği (BAKUT), ANDA Arama/Kurtarma, AKUT Arama Kurtarma Derneği ve BEŞİR Derneği ekipleri ile yakınlarıyla birlikte Akyol’u aramaya başladı. 

Ekipler, mahalleye yakın tarla ve arazilerde çocuğu aradı. Uzun süre gerçekleştirilen aramalarda bir ize rastlanamadı. 

Çocuğun evinin avlusunda arama yapan ekipler, tarım için kullanılan ilaç tankerinin içerisinde hareketsiz yatan Yunus Emre Akyol’u fark etti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri çocuğun hayatını kaybettiğini belirledi. 

Çocuğun cesedi tankerden çıkarılarak evin yanındaki akaryakıt istasyonunun ofis kısmına götürüldü. Savcının incelemesinin ardından Akyol’un cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Öte yandan ilaç tankerinin kapağının da kapalı olduğu öğrenildi. Jandarma ekiplerinin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

SIR PERDESİ ARALANDI

Olay Gazetesi İstihbarat Şefi Enver Akasoy’un bildirdiğine göre, 9 yaşındaki Yunus Emre’nin ölü bulunmasıyla ilgili sır perdesi aralandı.

Küçük çocuğun, 16 yaşındaki ağabeyi tarafından tarlaya gitmek istemediği için önce dövüldüğü, bayılınca da gencin, kardeşini bahçedeki ilaçlama tankerinin içine attığı ortaya çıktı.

AĞABEY TUTUKLANDI

jandarma tarafından gözaltına alınan 16 yaşındaki ağabey çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

SON ANLARI KAMERADA

9 yaşındaki Yunus Emre Akyol’un son anlarının, güvenlik kameralarına yansıdığı ortaya çıktı.

Minik Yunus Emre’nin, olaydan birkaç saat önce arkadaşlarıyla birlikte sokakta oyun oynadığı ve bisiklet sürdüğü, görüntülere yansıdı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X