Koronavirüste son rakamlar… Can kaybı ve vaka sayısı artıyor…

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüste bugünkü rakamları açıklayıp, “Bugün tespit edilen 6.876 yeni hastamız var. Aktif hasta sayımız artıyor. Salgının seyri kadar bizim tedbirlere uyumumuz da kısıtlamalar konusunda belirleyici olacak. Tedbirlere uyarsak kısıtlamalara gerek kalmaz. Birlikte mücadele edersek başarabiliriz” dedi…

Koronavirüste son rakamlar… Can kaybı ve vaka sayısı artıyor…

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüste bugünkü rakamları açıklayıp;

“Bugün tespit edilen 6.876 yeni hastamız var. Aktif hasta sayımız artıyor. Salgının seyri kadar bizim tedbirlere uyumumuz da kısıtlamalar konusunda belirleyici olacak. Tedbirlere uyarsak kısıtlamalara gerek kalmaz. Birlikte mücadele edersek başarabiliriz” dedi…

Türkiye’de son 24 saatte 168 bin 348 Kovid-19 testi yapıldı, 29 bin 132 kişinin testi pozitif çıktı, 174 kişi hayatını kaybetti.

Ağır hasta sayısı 4 bin 711 oldu, son 24 saatte 3 bin 291 kişinin Kovid-19 tedavisinin tamamlanmasıyla iyileşenlerin sayısı 388 bin 771’e yükseldi.

AŞI GELİŞTİRME YARIŞINDA BİZ DE VARIZ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Covid-19’a karşı aşı geliştirme çalışmaları yarışında biz de varız.” ifadelerini kullanarak, şunları kaydetti:

“Türkiye Sağlık Enstitüleri (TÜSEB) desteği ile Erciyes Üniversitesinde geliştirilen Covid-19 aşı çalışmaları planlanan takvime uygun olarak devam ediyor. Milli aşı adayının gönüllülere ikinci doz uygulaması bugün başladı. Umutluyuz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X