Koşukavak: Bursaspor’u Süper Lig’e taşıyacağız

Bursaspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, “Taraftarımızın desteği ile Bursaspor’u layık olduğu Süper Lig’e taşıyacağız.  Bu kulüp bunu tüm Türkiye’ye ve Dünya’ya zamanında gösterdi” dedi.

Koşukavak: Bursaspor’u Süper Lig’e taşıyacağız

Bursaspor’un Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde kulübün sosyal medya hesabına açıklamalarda bulunan konuşan Yalçın Koşukavak, genç oyuncularla sezona başlamanın zor olduğunu ancak gelişim ve yarışmacı bir takım olarak iyi hazırlanmaları gerektiğinin altını çizdi.

Koşukavak, “Eğer lige bu oyuncular ile başlayacaksam, eldeki oyuncularımı nasıl hazırlarım nasıl o maçlara hazır hale getiririm bunu derdindeyim. Bu kolay bir şey değil ancak benim işim bu. Benim hazırlık sürecimde ilk hazırlık maçı tercihim alt liglerden bir takımla oynamak oluyordu. Fenerbahçe’den bir teklif gelip anlaşma olunca oyuncularıma nasıl bir fayda sağlayabileceğini değerlendirdim. O maçın geneline baktığımızda hem oyuncuların atletik, hem de taktiksel ve performans olarak bazı oyuncuların parça parça iyi olması önemli bir adımdı. Sonuç olarak bu bir hazırlık maçıydı, ligde böyle olmaz. Stresli ve taraftar baskısının olduğu maçlar oynayacağız” ifadelerini kullandı.

“Bursaspor’u layık olduğu Süper Lig’e taşıyacağız”

Taraftarın kendilerine büyük destek verdiğini dile getiren Koşukavak, “Onların sevgisini ve gücünü hissediyorum. Taraftarımızın desteği ile Bursaspor’u layık olduğu Süper Lig’e taşıyacağız. Bu çatı altındaki herkeste yürek ve samimiyet var. Bu kulüp bunu tüm Türkiye’ye ve Dünya’ya zamanında gösterdi” açıklamalarında bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X