‘Kötü futbol için özür diliyoruz’

Teknik Direktör Şenol Güneş, Eskişehirspor maçının ardından yaptığı açıklamada seyir zevki açısından kötü bir futbol ortaya konulduğu için futbolseverlerden özür diledi.

‘Kötü futbol için özür diliyoruz’

Güneş maçın ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ise, oyunun skorunun da kalitesinin de çok kötü olduğunu söyleyerek, “Futbol keyif veren bir futbol değildi, ben keyif almadım. Futbolseverlerden özür diliyorum. Biz o şartlara uyum sağlamaya çalıştı. Sahanın zemini de çok kötüydü. Sert bir zeminde ayakta durmak ve pas yapmak mümkün olmadı. Skor ne bize ne de Eskişehirspor’a yaradı. Son müsabakada bizim için kötü bir görüntü çizildi. 0-0’a bu oyunla üzülmemek lazım. Topu ayakta tutma şansı bile yoktu. Bu tip oyunda hızlı oyuncuları hazırlamaya çalıştık. hızlı oyuncumuz yoktu. Güzel bir zemin olsa daha iyi mücadele edebilirdik. Bugün Bursaspor’da çok kötü bir oyun vardı. Sahanın en iyisi Fırat Aydınus’tu” değerlendirmesinde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X