Kötünün de kötüsü varmış!

Yeşil beyazlılar, geçen sezon 29 haftada 33 puan toplamıştı. Bu rakam son maçta kümede kalınan bir önceki sene ise 35 olmuştu. Bu sezon 29’da kalan Timsah’ın kalan 5 haftada kendini toparlaması bekleniyor. 

Kötünün de kötüsü varmış!

Spor Toto Süper Lig’de oldukça sıkıntılı bir süreçten geçen Bursaspor, 29 hafta sonunda 29 puanla toplayabildi. 15.basamakta bulunan yeşil beyazlıların bir basamak altındaki  Büyükşehir Belediye Erzurumspor’la arasında sadece 1 puan fark bulunuyor. Kalan 5 hafta öncesi her karşılaşması final niteliğinde olan Timsah’ın önündeki ilk hedef pazar günü evinde oynayacağı Akhisarspor mücadelesi.  

3 DEPLASMAN VAR

Ardından kümede kalmak için yarıştığı Erzurumspor deplasmanına çıkacak olan Mesut Bakkal’ın talebeleri, 32.haftada ise yine zorlu bir Antalyaspor deplasmanında boy gösterecek. Bursaspor, içeride oynayacağı Göztepe ve dış sahada karşılaşacağı Evkur Yeni Malatyaspor randevularıyla ise ligi tamamlayacak. Bursaspor’un bu süreçte kümede kalabilmek için mutlaka deplasman galibiyetine ihtiyacı var. 

ARAR OLDUK

Son 2 sezonda büyük problemler yaşayan ve son haftalarda ligde kalmayı garantileyen Timsah, bu yılki performansıyla o dönemleri bile arar oldu. Bursaspor, geçen sezon 29 haftada 33 puan toplamıştı. Bu rakam son maçta kümede kalınan bir önceki sene ise 35 olmuştu. Bu sezon Spor Toto Süper Lig’de kümede kalma barajının kaç olacağı merak edilirken, Bursaspor’un bir an önce kendini garantiye alacakları puanları toplaması ve camiaya rahat bir nefes aldırması herkesin temennisi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X