Kovalı kahraman o anları anlattı

Denizli’de kendisinden boşanmak isteyen eşi 30 yaşındaki Ayşe Ö.’yü, sokak ortasında bıçaklayan 43 yaşındaki Davut Ö.’yü plastik kova ile engel olan Mevlüt Tuğan o anları anlattı.

Kovalı kahraman o anları anlattı

Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir tekstil fabrikasında depo sorumlusu olan evli ve iki çocuk babası 38 yaşındaki Mevlüt Tuğan, amacının kahramanlık olmadığını söyledi. 

Ayşe Ö.’nün çığlığını duyup olay yerine koştuğunu beliren Tuğan, “Sabah işime gitmek için beklerken birden çığlıkları duydum. Hemen koştum. Adamı kadının üzerinde gördüm. Boğazından bıçaklıyordu. Herkes korkuyordu. Kimse müdahale edemedi. Kadın yardım istiyordu. Ben de insanlar neden yardım etmiyor diye bakıyordum. Kadın yerde yatıyordu. Dayanamadım elime aldığım kovayla mücadele etmeye çalıştım. Amacım kanlar içindeki kadını kurtarmaya çalışmaktı. Toplum olarak bu olayların önüne geçmeliyiz. İnsanlar izliyor, buna çok üzüldüm. Bu hale nasıl geldik. İzlemek istemedim. İzlenecek bir görüntü değildi. Bir an önce kurtarılması gerekiyordu. Kanaması devam ediyordu. Kadınların bu konuda mağdur olduklarını biliyorum. Adamın psikolojik bunalım geçirdiğinin farkındaydım. Sonuçta bir insanın canı ortada. Kahramanlık olarak düşünmüyorum. Amacım kadını kurtarmaktı. Bıçağı savurdu ama önemli olan kadının hayatıydı. İlk yaptığım kadının elinden tutup arkama çekmek oldu” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X