Köyde cep çilesi

Cep telefonları hepimiz için hayatın vazgeçilmezi. Sadece iletişim aracı olarak değil sosyal yaşamımızı düzenlerken de ‘akıllı’ cep telefonlarına büyük ihtiyaç duyuyoruz. Dolayısıyla cep telefonsuz yaşam zor. Ama ya yaşadığımız yerde telefon çekmiyorsa?

Köyde cep çilesi

Bursa’da işte bu durumun yaşandığı bir köy var. Karacabey’e bağlı Ekinli Köyü’nde yaşayanlar belli bir noktadaki çatının dışında cep telefonlarının çekmemesinden şikayetçi. Ve bu şikayetlerini Olay Gazetesi’nin Sözsizde Köşesi’ni yöneten Günay Yumruktay’a bir mekttupla aktarıyorlar.

GSM firmalarının dikkatine!

Karacabey ilçesi Ekinli Köyü’nde ikamet ediyorum. Köyümüzde cep telefonları ile ilgili sıkıntımız çok büyük. Telefonlarımız çekmiyor. Konuşmak için illa belli noktalar gidip oradan konuşmak durumunda kalıyoruz. Sorsanız bütün GSM şirketleri memleketin her yerinde sorunsuz çekiyor. Ancak yıl 2019 ve Karacabey’de cep telefonuyla konuşmak için uğraş veriyoruz.

GSM şirketlerini defalarca aramamıza rağmen bugüne kadar nedense bir sonuç alamadık.

Benim bulunduğum köyde 140 hane var. Civar köylerde de aynı sorun yaşanıyor. Lütfen köşeniz aracılığıyla GSM şirketleri sesimizi duysun ve mağduriyetimizi gidersinler artık.

Murat Medar

Söz Sizde Köşesi’nde yer alan diğer talep, öneri ve şikayetleri okumak için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X