Kraliyet ailesinde büyük panik! Ölüm tehditleri aldı

İngiliz Kraliyet Ailesi son günlerde büyük korku yaşıyor.

Kraliyet ailesinde büyük panik! Ölüm tehditleri aldı

Sonnenkrieg Division adlı bir grup, Prens Harry’nin melez bir kadınla evlenmesinin İngilizlere hakaret olduğunu ifade ederek Prens Harry’i öldürmekle tehdit etti.

İngiltere’de Sonnenkrieg Division adllı grubun çok sayıda nefret mesajları attığı ve ölüm tehditleri yolladığı ortaya çıktı.

Yapılan incelemelere göre neo-nazi grubun hedefindeki isimlerden biri de Prens Harry’ydi.

21 yaşındaki Andrew Dymock tarafından kurulan grubun, melez ve ABD’li birisiyle evlendiği için Prens Harry’nin ölmesi gerektiğini belirten yazışmaları ortaya çıktı.

Yapılan soruşturmada, Sonnenkrieg Division’ın sitesinde Prens Harry’nin suikasta kurban gitmesini temsil eden pek çok posteri bulundu.

ABD’li neo-Nazi grup Atomwaffen Division’ın İngiltere ayağı olduğu ortaya çıkan Sonnenkrieg Division’ın kurucusu olduğu belirtilen Andrew Dymock ise iddiaları kesin bir dille yalanladı.

Örgütün İngiltere ve ABD genelinde 15 üyesi olduğu tahmin edilse de Kraliyet Ailesi olay üzerine büyük panik yaşadı.

Tehditler üzerine Prens Harry ve Meghan Markle dahil olmak üzere Kraliyet üyelerine daha fazla koruma sağlanacağı belirtiliyor.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X