Kredi kartına taksitle fuhuş!

28 yabancı uyruklu kadın Pamukkale ilçesinde fuhuş yaptıkları gerekçesiyle “zorla fuhuş yaptırdığı” iddia edilen 7 şüpheli jandarma operasyonuyla gözaltına alındı.

Kredi kartına taksitle fuhuş!

Milliyet’in haberine göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri aldıkları ihbara göre 28 yabancı uyruklu kadın ile kadınlara “zorla fuhuş yaptırdığı” iddia edilen 7 şüpheli jandarma operasyonuyla gözaltına alındı.

KREDİ KARTINA TAKSİTLE FUHUŞ!

Alınan bilgilere göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yurt dışından kente getirilen kadınlara fuhuş yaptırıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı. Jandarma ekipleri, belirlenen adreslerde yaptıkları fiziki takiplerde, yabancı kadınlara fuhuş yaptırıldığını, şüpheli şahısların, nakit parası olmayan müşterilerine de taksitlendirmek suretiyle kredi kartı kullandırıldığını tespit etti.

7 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Pamukkale ilçesindeki Pamukkale ile Karahayıt Mahalleleri’nde belirlenen 25 adrese bu Sabaheş zamanlı operasyon düzenleyen jandarma ekipleri, Gürcistan, Azerbaycan, RusyaFederasyonu ve Türkmenistan vatandaşı 28 kadın ile bu kadınları fuhuşa zorladıkları iddia edilen 7 kişiyi gözaltına aldı.

Şüphelilerin kaldığı evlerde yapılan aramada, 3 ruhsatsız tabanca, 8 av tüfeği ile bunlara ait 60 fişek, çok sayıda yabancı uyruklu kadınlara ait borç senedi, 5 post cihazı, kredi kartlarına ait satış fişleri ve kadınlara ait pasaport ele geçirildi. sağlık kontrolünden geçirilen kadınların, işlemlerinin ardından sınır dışı edileceği öğrenildi.

Gözaltına alınan şüphelilerden M.A. (35), M.Y. (45), S.B. (24), N.S. (47), M.B. (52), M.Y. (36), H.Y. (33) “suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, insan ticareti, fuhuş yaptırmak ve yer temin etmek” iddiasıyla adliyeye sevk edildi. Öte yandan jandarma ekipleri operasyon sırasında kaçan Türk vatandaşı S.Ç. ile Rusya Federasyonu vatandaşı N.T. isimli kadını bulmak için çalışma başlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X